سفارش تبلیغ
صبا ویژن

جزئیات شنیده نشده از نجات گربه وحشی به دست روستایی زیان‌دیده

یک فعال محیط زیست گفت: این مرد مهربان برایمان شرح ماوقع را کامل گفت و عنوان کرد که زمانی که با صحنه مرغ‌ها و کبوترهای کشته شده توسط این گربه وحشی مواجه شده در لحظه اول خواسته از حیوان انتقام بگیرد اما بعد نه تنها منصرف شده بلکه تا رسیدن محیط بان و تحویل حیوان(که به علت تعطیلی چهار روز به طول انجامیده است) به او آب و غذا هم داده است.

جزئیات شنیده نشده از نجات گربه وحشی به دست روستایی زیان‌دیده

علی کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: هفته گذشته یک گربه وحشی وارد منزلی در یکی از روستاهای اطراف مشهد شده و سراغ لانه مرغ‌ها رفت و در این حمله بیش از 60 مرغ و کبوتر را از بین برده و خودش نیز همانجا گرفتار شد.

این فعال حقوق حیوانات ادامه داد: این موضوع به خودی خود بحث جدیدی نیست اما نکته جالب این ماجرا، آن بود که محمد ذاکری‌فر یعنی صاحبخانه زمانی که با این صحنه روبرو شد، بدون اینکه آسیبی به حیوان برساند یا از او انتقام بگیرد به یگان حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد اطلاع داد. 

وی افزود: پس از حضور مامورین یگان حفاظت محیط زیست، حیوان با همکاری شاکی زنده‌گیری و در زیستگاه خود رهاسازی شد.

کشمیری متذکر شد: زمانی که از این اتفاق مطلع شدم و موضوع را در صفحه مجازی خودم به اشتراک گذاشتم این اقدام زیبای مرد روستایی مورد توجه دوستداران محیط زیست قرار گرفت به‌طوری که عده‌ای خواستند با اهدای مبلغی مراتب قدردانی خود را از این فرد روستایی که با وجود ضرر مالی آسیبی به این حیوان مهاجم نرسانده، اعلام کنند.

این فعال محیط زیست ادامه داد: روز گذشته به همراه مرتضی شیرزور مدیر اداره محیط زیست شهرستان مشهد و حسین صیدمحمدخانی محیط بانی که گربه وحشی را به طبیعت برگرداند به منزل محمد ذاکری‌فر رفتیم تا از نزدیک از او تقدیر کنیم؛ بنده هدیه نقدی هموطنان و مدیر محیط زیست هم ضمن قدردانی از این اقدام خداپسندانه تقدیرنامه اداره محیط زیست را تقدیم وی کرد.

وی افزود: در این دیدار این مرد مهربان برایمان شرح ماوقع را کامل گفت و عنوان کرد زمانی که با صحنه مرغ‌ها و کبوترهای کشته شده توسط این گربه وحشی مواجه شده در لحظه اول خواسته از حیوان انتقام بگیرد اما بعد نه تنها منصرف شده بلکه تا رسیدن محیط بان و تحویل حیوان(که به علت تعطیلی چهار روز به طول انجامیده است) به او آب و غذا هم داده است.

 

کشمیری با بیان اینکه پرونده خسارت وارده به این انسان شریف به‌منظور جبران در حال پیگیری است، تصریح کرد: در برخی روستاها، روستاییان لانه گرگ‌ها را پیدا می‌کنند و توله گرگ‌ها را از بین می‌برند چون معتقدند باید با این روش جلوی خسارت آن‌ها به گله‌هایشان را در آینده بگیرند، در حالی که اگر مسئولان توجعه بیشتری به بحث جبران خسارت‌های این چنینی داشته باشند چنین اتفاقاتی رقم نمی‌خورد، سال گذشته هزینه بیمه حمله وحوش به گله، به ازای هر گوسفند حدود  45 هزار تومان بود، دامداران با مشکلات عدیده‌ای که در چند سال اخیر مواجه هستند توان پرداخت چنین مبالغی را ندارند بنابراین مجبور به اقداماتی مانند کشتن حیوانات وحشی هستند، طبیعی است که هر کسی برای حفظ سرمایه‌اش تلاش کند.

انتهای پیام




تاریخ : شنبه 100/8/8 | 9:58 صبح | نویسنده : مرتضی | نظر

مامان، بابا؛ من می‌خواهم دنیا را ببینم/ نقدی گذرا بر زنده‌ به گور کردن به سبک جاهلیت مدرن!

از سقط جنین به عنوان جاهلیت مدرن یاد می‌شود؛ حرکت جاهلانه‌ای که هیچ منطق شرعی و عرفی آن را نمی‌پذیرد اما در جامعه ما تا حدی عادی‌سازی شده است!

مامان، بابا؛ من می‌خواهم دنیا را ببینم/ نقدی گذرا بر زنده‌ به گور کردن به سبک جاهلیت مدرن!

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سایه به سایه پشت سرش راه افتادم. وارد مغازه که شد، من هم منتظر ماندم تا از مغازه بیرون بیاید و آنچه لازم بود را تحویل بگیرم.

 شیاف‌ها را به دوستم تحویل دادم اما این وسط، یک چیزی مشکوک بود! اینها را گفت و سکوت کرد. پرسیدم چه چیزی مشکوک بود؟

گفت: فروشنده وانمود می‌کرد پزشک است و از من خواست این شیاف ها را به دوستم تحویل بدهم و پس از سقط جنین، جواب سونوگرافی را برای او بیاوریم!!

با تعجب پرسیدم: مگر پزشک در مغازه ویزیت می کند؟ چطور متوجه نشدی؟

گفت: متوجه شدم اما چیز عجیب تر این بود که فروشنده معتاد بود و خود را پزشک معرفی می‌کرد!

درمانگاه خلوت شده بود و دختر جوان هم داشت از آنجا می‌رفت، موقع خداحافظی حیرت مرا که دید، انگار سوالم را از نگاهم خوانده باشد "که خوب بعدش چی شد"

گفت: من آنها را به دوستم تحویل دادم و او بچه را سقط کرد اما الان با مشکلات زیادی روبرو و دچار عفونت شدید شده که باید در بیمارستان بستری شود.

طاقت نیاوردم و گفتم: شما ظاهر متشرعی داری، به دوستت نگفتی که فرزندکشی نکند و این کار قتل نفس محسوب می‌شود؟

رهگذر خسته‌ای که دقایقی با او هم‌کلام شدم، همه تبعات منفی سقط جنین را برای دوستش گفته بود اما منع و سرزنش او فایده‌ای نداشت...

 تراژدی ذهن‌های کور !
 
بارها شنیده ایم که فردی به طور غیرمجاز اقدام به سقط جنین کرده یا اینکه دارویی را برای این کار از محل نامناسبی تهیه نموده است. خیابان انوری شیراز فقط یک مصداق از این اقدام ناگوار است و متاسفانه در شهرهای دیگر نیز این مشکل وجود داشته و عرضه داروهایی برای سقط جنین با قیمت‌های گزاف و به صورت قاچاق، رواج دارد.

آنچه در این میان مهم است، به خطر افتادن سلامت مادر باردار و از آن بالاتر اقدام به قتل نفس است.

چیزی که متاسفانه کمتر به آن توجه می‌شود، این در حالی است که جنین از زمانی که روح در آن دمیده شود، به عنوان یک انسان تلقی می‌شود و با یک کودک یا جوان تفاوتی ندارد، پس کشتن غیرمجاز او مصداقِ متقن قتل نفس است.

در کنار آن آسیب های جسمی و روحی که متوجه مادر می شود و عذاب وجدان و شرایط ناهنجاری که پس از آن برای او ایجاد می گردد.

افرادی که با توجیه مشکلات معیشتی اقدام به سقط جنین می کنند، آیا این موضوع را در نظر نمی گیرند که دیه جنین، بیش از هزینه های رایج بارداری و به دنیا آوردن فرزند است؟ و چنان چه دیه پرداخت نشود، بر ذمه آنها باقی می‌ماند.

سقط جنین از لحاظ شرعی نیز بسیار نکوهش شده در آیاتی از قرآن همچنین روایات اهل بیت از آن به عنوان گناهی نابخشودنی یاد شده است. در سوره‌های اسراء، انعام و ممتحنه با صراحت به این موضوع اشاره شده و برای کسانی که عامدانه اقدام به سقط جنین می‌کنند، مجازات اخروی در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه از بین بردن عامدانه جنین پس از 4 ماهگی، حکم قتل نفس را دارد.

 سقط جنین، حرکت جاهلانه‌ای که مدرنیته به انسان امروز تحمیل کرد!

مدیر حوزه های علمیه استان فارس در گفتگو با خبرنگار فارس، سقط جنین را مصداقی از جاهلیت  عنوان کرده و می‌گوید: اگر در دوران جاهلیت به دلیل فرهنگ غلط دختران زنده به گور می شدند، اکنون نیز در قالب دیگری شاهد کشتن فرزندان هستیم و در این میان، تفاوتی ندارد که بچه ای را در حین بارداری از بین ببریم یا پس از به دنیا آوردن.

حجت‌الاسلام محمد استوار میمندی اضافه می کند: در زمان کنونی به بهانه‌های مختلف از ترس فقر و مشکلات معیشتی یا تربیتی، اقدام به از بین بردن جنین می کنند، در حالی که نص صریح قرآن این است که "از ترس فقر، فرزندان خود را نکشید"

وی تصریح می‌کند: بنابراین جاهلیت امروز در قالب دیگری احیا شده و در پوشش مدنیت و مدرنیت، جلوه کرده اما باید این موضوع را در نظر گرفت که اقدام به سقط جنین، نوعی جنایت است، جنایتی که متاسفانه در حال حاضر در جوامع بشری امروز، قبح آن از بین رفته است.

این استاد حوزوی، ضمن تاکید بر تقبیح سقط جنین، بیان می‌کند: برای این اقدام بسیار ناشایست باید تقبیح، توبیخ و حتی مجازات در نظر گرفت.

حجت الاسلام استوار میمندی یادآور می‌کند: البته در موارد اضطراری که جان مادر در خطر باشد با نظر مراجع و فقهای جامع الشرایط، فرد می تواند اقدام به سقط جنین کند اما هر کسی نمی تواند راجع به این موضوع نظر قطعی دهد و نیاز به نظر مرجع است.

وی می‌گوید: چنان چه زن بدون اذن مرد اقدام به سقط جنین کند، باید دیه کامل را به همسر خود پرداخت نماید و چنان چه با موافقت یکدیگر باشد، زوجین باید دیه کامل را به حاکم شرع ارائه کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس تاکید می‌کند: نهادهای نظارتی باید در مطب‌ها و درمانگاه‌ها، جهت پیشگیری از این اقدام به نظارت مستمر بپردازند.

وی با اشاره به اینکه صهیونیست و وهابیون برای فرزندآوری تبلیغ کرده و این موضوع را در میان پیروان خود تبیین کرده‌اند، می گوید: فرزندآوری برای آنها به صورت ارزش درآمده اما در کشور ما، گفتمان غلطی از اوایل دهه 70 تحت عنوان کنترل جمعیت شکل گرفت و طی سال‌های بعد از آن، جمعیت به سمت رشد منفی رفت که اقدام جدی برای حذف این گفتمان نکردیم، این در حالی است که سینما، صدا و سیما و رسانه‌ها همچنین اساتید دانشگاه و حوزه علمیه باید در این زمینه به فرهنگ سازی بپردازند.

تسهیل در سبک زندگی امروزی، مقوله دیگری است که مدیر حوزه‌های علمیه مطرح می‌کند.

استوار میمندی با اشاره به اینکه سبک معماری امروزی و زندگی آپارتمان‌نشینی همچنین نوع تربیت امروزی، تعداد زیاد فرزند را نمی پذیرد، بر تسهیل شیوه‌های فرزندآوری و سبک زندگی توسط دولت تاکید می کند.

فرزندآوری؛ تداوم نسل و مایه نشاط خانواده

یک کارشناس امور مذهبی نیز در گفتگو با خبرنگار فارس می‌گوید: سقط جنین اگر بدون دلیل متقن و موجه پزشکی باشد، اشکال شرعی دارد و گناه کبیره محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام علی انصاری‌فرد ادامه می‌دهد: پس از گذشت چهار ماه از بارداری، سقط جنین علاوه بر اشکال شرعی، دیه هم دارد که در این شرایط بر حسب جنسیت جنین، یک دیه کامل باید پرداخت شود، چرا که پس از 4 ماهگی روح به جنین دمیده شده است.

وی بیان می‌کند: سقط جنین در صورتی جایز است که پزشکی حاذق و معتقد که مسائل شرعی را رعایت می کند، تشخیص دهد که نگه داشتن جنین یا به دنیا آوردن آن، برای مادر یا نوزاد ضرر دارد.

این کارشناس می‌افزاید: البته فقها، برای پیشگیری از بارداری حرمت شرعی قائل نشدند اما این موضوع به قبل از بارداری باز می گردد و به محض انعقاد نطفه در همان روزهای ابتدایی، از بین بردن جنین حرمت شرعی دارد.

وی بیان می‌کند: برای اینکه بارداری ناخواسته به سقط جنین منجر نشود، چنان چه خانواده‌ای فرزندانی دارند می‌توانند با روش‌های علمی و پزشکی به پیشگیری بپردارند.

انصاری‌فرد همچنین با توصیه به خانواده‌هایی که تمایلی به فرزندآوری ندارند، می گوید: از فرزندآوری امتناع نکنید؛ حداقل وجود دو الی سه فرزند در خانواده ضروری است چرا که حضور فرزندان در هر زندگی، مایه آرامش و نشاط بوده و در حد معقولی که بتوان به معیشت و تربیت آنها رسیدگی کرد، لازم است همچنین باید به این امر توجه داشت که بدون فرزند، نسل منقرض می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه روزی هر فردی دست خدا است، اظهار می‌دارد: مشکلات معیشتی وجود دارد اما برای اقدام به فرزندآوری، به این امر توجه کنیم که خداوند روزی هر کسی را در نظر گرفته و با اعتقاد به صفات رزاقیت پروردگار، می‌توان مشکلات اقتصادی را تا حدی نادیده گرفت.

این کارشناس مذهبی همچنین به تبلیغاتی که در این راستا علیه شیعیان وجود دارد، پرداخته و می گوید: صهیونیست‌ها و وهابیون مدتها است به تکثیر نسل می‌پردازند اما علیه فرزندآوری شیعیان تبلیغات گسترده  دارند.

وی ضمن تاکید بر تکثیر نسل پاک شیعه می گوید: با عدم تمایل به فرزندآوری، آب به آسیاب دشمن می ریزیم و آنها را به خواسته‌هایشان نزدیک می‌کنیم.

سقط‌های غیرمجاز؛ از عفونت‌های داخلی تا خطر مرگ برای مادر
 
یکی دیگر از تبعات سقط جنین، مشکل مراکزی که اقدام به سقط غیرقانونی و غیرمجاز می‌کنند، است.

 بدیهی است که سقط جنین فقط در صورتی جایز است که پزشکی ماهر با مجوز شرعی، این شرایط را برای زن باردار فراهم کند که این در صورتی است که سلامت مادر در خطر باشد یا جنین مشکلات جسمی نظیر معلولیت و اختلالات کروموزومی و... داشته باشد که در آن صورت هم، کمتر از چهار ماهگی باید برای تشخیص اقدام کرد.

در مواقعی که زوجین فرزندانی دارند، پیشگیری از بارداری مجدد، می‌تواند از سقط جنین جلوگیری کند.

این موضوع را اکرم ترتیفی‌زاده، متخصص زنان و زایمان مطرح می کند و در ادامه می‌گوید: سقط جنین، از زمانی رواج یافت که شیوه پیشگیری با بستن لوله‌های رحم ممنوع شد که به دنبال آن، بارداری‌ ناخواسته ایجاد میشد.

وی ادامه می‌دهد: خانواده‌هایی که سه یا چهار فرزند داشتند و نمی‌خواستند فرزند دیگری داشته باشند، پس از بارداری ناخواسته مادر، اقدام به از بین بردن جنین می کردند و مراکزی نیز وجود دارد که بدون مجوز قانونی، به این زنان کمک می‌کند تا سقط جنین را انجام دهند.

این پزشک متخصص بیان می‌کند: هزینه کردن برای سقط، کمتر از هزینه به دنیا آوردن فرزند و نگهداری از آن بود، پس عده‌ای بیشتر به سمت سقط جنین حرکت کردند.

ترتیفی‌زاده با اشاره به وضعیت زنان بارداری که اقدام به سقط جنین غیرمجاز می‌کنند، می‌گوید: سقط جنین بدون مجوز، معمولاً در مراکز غیرمجاز و غیربهداشتی، توسط ماما یا تکنسینی که اطلاعات پزشکی ندارد و در محلی که اصول بهداشتی و درمانی در نظر گرفته نشده است، انجام می‌شود.

وی می‌افزاید: در این شرایط، آسیب‌های جسمی متعددی متوجه زنان است، از عفونت‌های رحمی و آسیب به بافت رحم که در موارد وخیم، پزشک معالج ناچار به برداشتن رحم می‌شود همچنین آسیب‌هایی که به سایر اندام شکم وارد می‌شود، واکنش به داروهای سقط، عوارض قلبی و... همچنین مشکلات روحی ناشی از عذاب وجدان یا ارتکاب گناه کبیره، مادر را تهدید می‌کند.

این متخصص، سقط جنین را در برخی موارد، عامل خطر مرگ می‌داند و ادامه می‌دهد: در مواردی که عفونت در خون پخش شود حتی خطر مرگ، مادر را تهدید می کند...

ترتیفی‌زاده می‌گوید: بنابراین در روند سقط جنین و پس از آن، آسیب های جسمی و روحی متعددی مادر را تهدید می‌کند که اگر بارداری ناخواسته اتفاق نمی‌افتاد، هیچ کداماز اینها پیش نمی آمد پس باید به تحلیل این موضوع پرداخته که چرا برخی از زوجین نمی خواهند بچه دار شوند یا اینکه بیش از دو فرزند داشته باشند.

وی اظهار می‌دارد: مشکلات معیشتی و اقتصادی همچنین ناهنجاری‌های اجتماعی و خطر آسیب‌هایی که در آینده ممکن است فرزندان آنها به لحاظ فرهنگی و اجتماعی تهدید کند، برخی از خانواده‌ها را نسبت به فرزندآوری مایوس می کند همچنین بیکاری و مشکلاتی که بر سر راه ازدواج و اشتغال جوانان وجود دارد، برخی از خانواده ها را از آینده فرزند بیمناک می‌نماید.

بی‌میلی نسبت به فرزندآوری، آسیب‌شناسی‌ شود

ترتیفی‌زاده خاطرنشان می‌کند: به منظور مقابله با سقط جنین، بهتر است روش‌های پیشگیری راحت‌تر در اختیار افرادی که چند فرزند دارند، قرار گیرد تا بارداری ناخواسته، به سقط جنین منجر نشود.

این پزشک با اشاره به بافت فرهنگی جامعه ما به ویژه در قومیت‌های مختلف، می‌گوید: اقوام مختلف از ترک، لر، بلوچ و عرب زبان، به فرزندآوری و ازدیاد فرزند تمایل دارند اما تامین معیشتی و تربیت فرزند، آنها را نسبت به این موضوع بیمناک می کند.

وی با اشاره به هزینه‌های متعدد چک‌آپ و... در دوران بارداری، اظهار می‌دارد: بنابراین برای ایجاد تمایل عمومی به فرزندآوری، باید شرایط مثبتی را برای خانواده‌ها ایجاد کرد تا هم در حین بارداری و هم بعد از به دنیا آمدن نوزاد، زوجین به لحاظ معیشتی و اقتصادی آسوده خاطر باشند.

ترتیفی زاده خاطرنشان می کند: با ایجاد شرایط مساعد اقتصادی، به طور طبیعی میل به فرزندآوری ایجاد می شود چرا که در جامعه ما تعداد اندکی هستند که در هر شرایط مساعد و نامساعد میل به فرزندآوری ندارند و عموم مردم متمایل به ازدیاد فرزند هستند.

سقط در محیط‌های آلوده و آسیب‌های غیر قابل جبران برای مادر

مسئول امور نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در خصوص نظارت بر مراکزی که به صورت غیرقانونی اقدام به سقط جنین می کند، می‌گوید: علوم پزشکی مجوزی برای سقط جنین ارائه نمی کند و ارائه مجوز سقط، در مواردی که قانون مشخص کرده، جان مادر در خطر است یا جنین مشکل ژنتیکی دارد، به عهده به پزشکی قانونی است.

ایزدی می‌افزاید: در این شرایط، چنان چه کمتر از 27 هفته از بارداری گذشته باشد، می‌توان اقدام به ارائه مجوز برای سقط جنین کرد.

وی با اشاره به اینکه دو اداره نظارت و مامایی در مجموعه علوم پزشکی شیرار، متولی نظارت بر سقط‌های غیرمجاز هستند، می گوید: چنان چه در بازدیدهای میدانی که توسط اداره نظارت معاونت درمان اتفاق می‌افتد، موردی مشاهده شود یا گزارشی ارسال گردد، رسیدگی می‌شود؛ که هر دو اداره، بر بیمارستان‌های خصوصی و درمانگا‌ه‌ها نظارت دارند.

وی اظهار می‌دارد: در سالهای گذشته، تعداد اندکی گزارش سقط جنین از مراکز زیرزمینی و غیرمجاز ارسال شده که پس از خطراتی که برای مادر ایجاد شد، از موضوع مطلع شدیم.

این مسئول می‌گوید: در این زمینه، معمولا گزارش رسمی از بیمارستان‌های خصوصی وجود نداشته و سقط غیرمجاز، بیشتر در مراکز غیربیمارستانی و زیرزمین‌ها رخ می‌دهد که آسیب‌های غیر قابل جبرانی نیز برای مادر به همراه دارد.

به گزارش فارس؛ بنا بر آنچه از سوی کارشناسان یا مسئولان حوزه‌های متخلف مطرح شد، برای پیشگیری از سقط جنین باید به ریشه یابی مشکلات پرداخت و دلایلی که افراد را نسبت به فرزندآوری بی‌میل و مایوس می کند، آسیب شناسی کرد.

این آسیب‌شناسی و اقدام پس از آن شاید در کوتاه مدت مسیر نباشد اما همان طور که روزگاری شعار کنترل جمعیت در سطح کشور نهادینه شد، اکنون نیز می‌توان با گام های موثر به سمت فرزندآوری در جهت ایجاد جامعه ای پویا حرکت کرد.

انتهای پیام




تاریخ : جمعه 100/8/7 | 5:41 صبح | نویسنده : مرتضی | نظر

پاریاب: بستر ارتباطی شبکه هوشمند سوخت یک ماهواره عربستانی است/ هشدارهای امنیتی نادیده گرفته شد

یک کارشناس امنیتی با اشاره به انتقال بی‌سروصدای اطلاعات جایگاه‌های سوخت و تراکنش‌های بانکی از طریق ماهواره‌ای با مالکیت عربستان و امارات، این قرارداد را یک خطای بزرگ و راهبردی در قبال حفاظت از داده‌های حیاتی کشور دانست.

پاریاب: بستر ارتباطی شبکه هوشمند سوخت یک ماهواره عربستانی است/ هشدارهای امنیتی نادیده گرفته شد

حمزه پاریاب کارشناس و پژوهشگر حوزه امنیتی در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به حمله سایبری روز گذشته به سامانه توزیع سوخت در کشور که منجر به تعطیلی چند ساعته بسیاری از جایگاه های توزیع و بروز مشکلاتی در شبکه حمل و نقل کشور شد، اظهار داشت: اگرچه این اتفاق مهم، نیازمند بررسی های دقیق و کارشناسی نهادهای مسئول است، اما به نظر می رسد در کنار ریشه یابی همه جانبه این رخداد، باید آن را تلنگری دانست که موجب شد یک هشدار مهم یعنی ضرورت تامین زیرساخت های امن و بومی در بخش های مهم کشور بار دیگر مطرح شود.

به اعتقاد وی، در حالی که همه توجهات به سمت علت این اخلال فنی و تلاش برای عدم تکرار آن معطوف شده اما باید سراغ یک اشکال بزرگتر در این ساختار رفت که آن، اتکا و اعتماد مسئولان سابق به برخی کشورهای دیگر در بخش انتقال دیتای جایگاه های توزیع سوخت در کشور از طریق ماهواره است.

پاریاب خاطرنشان کرد: سالهاست بخش های مهم و حساسی چون ارتباط شبکه‌ های بانکی کشور، جایگاههای توزیع سوخت و تعدادی از شبکه‌ های زیرساختی دیگر، از طریق پهنای باند ماهواره به کاربران دولتی و خصوصی خدمات ارائه می‌ کنند اما نکته ای که در این میان، به آن توجه کافی نشده، شریک خارجی نهادهای رسمی کشورمان در این ارتباطات ماهواره ای مهم و نیازمند سطوح بالای امنیتی است.

این کارشناس حوزه امنیتی با بیان اینکه طی سالهای گذشته، مسئولان بخش های فضایی و وزارت ارتباطات، از عبارت ماهواره «ایرانست» در توضیح نحوه انتقال دیتاهای ماهواره ای جایگاه های حمل سوخت استفاده می کردند، اضافه کرد: این نام، یک توصیف گول زننده است چراکه در واقعیت، قراردادی با شرکت ماهواره ای «عرب ست» برای استفاده از خدمات این مجموعه منعقد شده تا ماهواره بدر 5 آنها که اسم دیگر آن ARABSAT 5B است، بخشی از ظرفیت خود را (چند ترانسپوندر) به ایران واگذار کند و این بخش از ظرفیت بدون آنکه مالکیت ماهواره در اختیار کشورمان باشد؛ در اقدامی ابتکاری «ایرانست 21» نامگذاری شده است.


ماهواره عرب‌ست بدر5

وی در ادامه توضیح داد: بخش عمده این ماهواره که در سال 2010 میلادی به فضا پرتاب شده، توسط شرکت ایتالیایی – فرانسوی Thales Alenia Space ساخته شده و مالکیت شرکت عرب ست نیز در اختیار چند کشور از جمله عربستان با درصد بالای سهام است. یعنی به طور خلاصه، ماهواره ساخته شده توسط شرکتی ایتالیایی- فرانسوی که مالکیت آن در اختیار شرکتی مستقر در عربستان است، به عنوان لینک ارتباطی بخش های حساس و عمومی کشورمان مانند شبکه بانکی و توزیع سوخت مورد بهره برداری قرار می گیرد.

قرارداد ترکمانچای با مالکان ماهواره عرب ست

پاریاب با یادآوری اینکه طبق اعلام مسئولان دولت گذشته، حداقل تا سال 2030 میلادی یعنی حدودا 10 سال دیگر، بخش مهمی از ارتباطات ماهواره ای کشورمان توسط شرکت عرب ست تامین خواهد شد، افزود: نکته جالب تر اینجاست که مسئولان قبلی سازمان فضایی حتی سراغ امضای قرارداد با نسل های بعدی ماهواره عرب ست به نام بدر 7 هم رفته اند تا مشخص شود همتی برای خودکفایی کشورمان در این حوزه وجود نداشته است.

این متخصص حوزه امنیتی در پاسخ به این سوال که شاید به علت در اختیار داشتن لینک ها و ترانسپوندرهای اختصاصی توسط ایران، امکان جاسوسی و نشت اطلاعات وجود نخواهد داشت، گفت: این ادعا، به دلایل مختلف قابل نقد و زیرسوال بردن است چراکه مگر می شود سازنده و مالک یک ماهواره، نتوانند ظرفیت واگذار شده به کشور ثالث (در اینجا ایران) را کنترل و رصد کنند و همه چیز در اختیار کشوری باشد که سالها با او، خصومت دارند؟

وی اضافه کرد: قطع غیرقانونی و ناگهانی شبکه العالم از ماهواره بدر 4 در سالهای گذشته نیز نشان می دهد، حداقل هر زمان که لازم باشد، آنها می توانند این خدمات را قطع کنند، لذا اطمینان در این حوزه به کشورهای همگام و همسو، از اعتماد این چنینی و کامل به شرکتی با تسلط عربستان، امارات و لیبی قابل اعتناتر است؛ هرچند که باید تمامی جوانب امنیتی، حقوقی و مالی ارتباط با دولتها و شرکت های مستقر در کشورهای دیگر را نیز مد نظر قرار داد.

این کارشناس حوزه امنیتی، اخلال در سامانه توزیع سوخت در کشور طی روز گذشته را یک فرصت مناسب برای یادآوری به دستگاه های مسئول در کشور دانست تا فراموش نکنند جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری با ویژگی های حساس اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مورد طمع دشمنان است و هر نوع فراهم کردن شرایط برای حمله به زیرساخت ها و ضربه زدن به اقتدار، امنیت و رفاه عمومی آن یک خیانت مهم است که در این فقره نیز اگر نگوییم خیانت، به نظر می رسد که حداقل یک حماقت بزرگ رخ داده است.

پاریاب در پایان با انتقاد از شیوه اطلاع رسانی نهادهای مسئول و اظهارنظر برخی مدیران در تایید و تکذیب حمله سایبری و دخالت خارجی در این قضیه مهم، از مدیران مربوطه خواست از این وضعیت برای تسریع در خودکفایی کشورمان در حوزه مهم ساخت و پرتاب ماهواره بومی ارتباطی استفاده کرده و با سرمایه گذاری مناسب در این بخش، ضمن جلوگیری از پرداخت مبالغ کلان ارزی به مالکان «عرب ست» ، جلوی دسترسی سازندگان و مالکان خارجی این ماهواره به اطلاعات حیاتی کشورمان و شهروندان ایرانی را هرچه زودتر بگیرند.

انتهای پیام




تاریخ : چهارشنبه 100/8/5 | 9:43 عصر | نویسنده : مرتضی | نظر

ماجرای شفا یافتن دختربچه ایلامی توسط امام رضا(ع)/ درد لاعلاجی که نیست شد!

 ماجرای شفای«مبارکه» دختر بچه 15 ساله ایلامی که با وجود پاهای بی‌‌جانش، با عشق رهسپار خراسان می‌شود و در شب اربعین در حرم امام رضا(ع) شفا می‌یابد را در این گزارش بخوانید.

ماجرای شفا یافتن دختربچه ایلامی توسط امام رضا(ع)/ درد لاعلاجی که نیست شد!

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، این گزارش روایتی است از اتفاقی عجیب اما واقعی که اربعین امسال در برابر چشمان صدها زائر حرم امام رضا(ع) رخ داد و ویدئوی مربوط به آن که توسط زائران ضبط شده بود بازتاب گسترده‌ای را در فضای مجازی ایجاد کرد.

ماجرای شفا گرفتن دختر بچه‌ای ایلامی که 4 سال در کما بود اما در شب اربعین کنار پنجره فولاد امام رضا (ع) شفا پیدا کرد.

تشنج در 5 سالگی

ملک‌زاده پدر این دختر بچه ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: مبارکه هنگامی که به دنیا آمد سالم بود اما در سن پنج سالگی بر اثر یک تشنج جزیی، تحت درمان قرار گرفت و پس از آن داروهایی را برای کنترل این بیماری مصرف می‌کرد.

وی ادامه داد: این روند تا سال 97 ادامه داشت و او هیچ مشکلی در انجام کارهای روزانه نداشت و مبارکه تحت درمان دارویی قرار داشت و جالب است بدانید که مبارکه تا آن موقع در رشته ژیمناستیک هم مشغول فعالیت بود.

ملک‌زاده گفت: قسمت سخت ماجرا اما از سال 97 و از یک گردن درد ساده شروع شد؛ گردن دردی که گاهی مشکلاتی در تنفس را هم برای مبارکه ایجاد می‌کرد تا این که یک روز به دلیل تب شدید مبارکه را به بیمارستان منتقل کردیم و پس از انجام اقدامات درمانی مبارکه به کما رفت.

وی افزود: آن روزها پزشکان علل متفاوت و گوناگونی رو برای وضعیت مبارکه بیان می‌کردند: ایست تنفسی، سکته مغزی و از کارافتادگی دائمی کانون تنفس مغز از جمله تشخیص هایی هستند که هنوز به یاد دارم.

پزشکان گفتند در هیچ کشوری راه درمانی پیدا نخواهد شد

پدر مبارکه گفت: برخی از پزشکان می‌گفتند که هیچ راهی برای درمان مبارکه وجود ندارد و برای دختر ما در هیچ کشوری راه درمان پیدا نخواهد شد و با این وجود نظریه‌های مختلفی در رابطه با مشکل دخترمان بیان می‌شد ضمن این که پزشکان ایلام درمان‌های مختلفی را نیز برای او در پیش می‌گرفتند.

وی ادامه داد: پس از بی‌نتیجه ماندن اقدامات پزشکان در ایلام برای پیدا کردن راه درمان مبارکه او را به وسیله یک آمبولانس به تهران منتقل کردیم و مبارکه بیش از 6 ماه هم در تهران بستری بود اما در نهایت به دلیل طولانی شدن دوره درمان پزشکان به ما پیشنهاد دادند تا برای جلوگیری دخترمان به ویروس بیمارستانی او را به منزل منتقل کنیم و پس از خرید تجهیزات مورد نیاز، اقدامات لازم جهت نگه داری از مبارکه را در منزل انجام دهیم.

ملک‌زاده بیان کرد: پس از خرید تجهیزات کامل مورد نیاز مبارکه را به منزل شخصی یا در حقیقت به  ICU خانگی منتقل کردیم و در تمام این مدت مبارکه تنها یک زندگی نباتی داشت و در حقیقت به وسیله سرنگ به او غذا می‌دادیم از نظر حرکتی هم دخترمان حتی دست هایش را هم تکان نمی‌داد و این روند تا سال 98 ادامه داشت.

مبارکه یکبار دیگر به کما رفت

وی بیان کرد: سال 98 از طریق دستگاه‌هایی که در منزل برای مراقبت از مبارکه داشتیم متوجه شدیم که علائم حیاتی مبارکه یک بار دیگر وضعیت بحرانی پیدا کرده و بعد از تماس با اورژانس 115 به توصیه نیروهای فوریت پزشکی مبارکه را به نزدیک‌ترین بیمارستان به محل زندگیمان یعنی بیمارستان مصطفی خمینی منتقل کردیم و در آن روزها بعد از انجام عملیات احیا در بیمارستان دخترمان یک بار دیگر به کما رفت و چندین ماه هم در بیمارستان بستری بود که این روند تا نخستین روزهای شیوع کرونا ادامه داشت.

پدر مبارکه گفت: در آن روزها پسرمان 5 ساله بود و پزشکان به ما می‌گفتند: «حالا که به احتمال زیاد دخترتان از دست می‌رود لااقل به فکر این پسر بچه باشید.» و در ادامه می‌گفتند حالا که شما تجهیزات پزشکی کافی را در منزل دارید مبارکه را به منزل ببرید چرا که با توجه به شرایط ویژه کرونایی ماندن در بیمارستان برای مبارکه خطرناک‌تر است.

نمی‌توانستیم هیچ شانسی را برای زندگی از مبارکه دریغ کنیم

ملک‌زاده ادامه داد: یک بار دیگر باید انتخاب می‌کردیم در آن سال‌های قبل چندین بار پزشکان تهران به طور شفاهی موضوع اهدا عضو را به ما پیشنهاد دادند اما نتوانستیم قبول کنیم و در سال 98 پزشکان از ما می‌خواستند تا ادامه مراقبت از مبارکه را در منزل دنبال کنیم؛ این بار قبول کردیم و دخترمان را یک بار دیگر به خانه آوردیم، چرا که نمی‌توانستیم هیچ شانسی را برای زندگی از مبارکه دریغ کنیم، این بار کرونا تهدیدی جدی بود که در بیمارستان‌ها می‌توانست مبارکه را تهدید کند.

وی بیان کرد: ماجرای مراقبت خانگی از مبارکه تا دهه کرامت سال 1400 ادامه داشت، دهه کرامت در حقیقت ایام مبارک میلاد حضرت معصومه (س) و میلاد پربرکت امام رضا (ع) است که برای امسال از اواخر خرداد ماه آغاز شد و تا اوایل تیر ماه هم ادامه داشت.

باز شدن چشمان مبارکه به واسطه پرچم امام رضا(ع)

ملک‌زاده گفت: در خرداد ماه امسال یعنی سال 1400، که به مناسبت دهه کرامت پرچم متبرک امام رضا (ع) را به مصلی ایلام آورده بودند با هماهنگی خادمین آستان قدس پرچم را به منزل ما آوردند و پس از این که پرچم مبارک امام رضا (ع) با سر مبارکه تماس پیدا کرد دخترمان چشم‌هایش را باز کرد و انگار جان دوباره‌ای گرفت.

وی افزود: از آن روز به بعد حال مبارکه روز به روز بهتر میشد؛ علائم حیاتی دخترمان کم کم بهبود پیدا می‌کرد تا جایی که دخترمان پس از حدود یک هفته از آن ماجرا از روی بستر بلند شد و نشست و بعد از چند روز مبارکه دیگر برای تنفس به دستگاه‌ها نیازی نداشت و می‌توانست بدون استفاده از آنها به طور عادی نفس بکشد.

پدر مبارکه گفت: پس از این که این بهبودی در وضعیت مبارکه رخ داد تصمیم گرفتیم تا مبارکه را به پابوس امام رضا (ع) ببریم و در ایام عید غدیر بود که مبارکه را به وسیله هواپیما به مشهد بردیم اما نمی‌دانستیم که در آینده چه اتفاقی قرار است رخ دهد.

وی افزود: روند بهبود دخترمان همچنان ادامه دار بود و مبارکه پس از بازگشت می‌توانست روی ویلچر هم بنشیند؛ این روند تا چند شب قبل از اربعین حسینی ادامه داشت و مبارکه از ما خواست که او را به کربلا ببریم اما به دلیل شرایط خاص کرونایی به او گفتیم که امکان رفتنش به کربلا وجود ندارد و او با زبان اشاره از ما خواست که یک بار دیگر او را به پابوس امام رضا (ع) ببریم.

چرخ‌های ویلچر مبارکه در شب اول و در در ورودی حرم شکستند

ملک‌زاده بیان کرد: شب اولی که به حرم رسیدیم سعی کردیم مبارکه را به حرم ببریم اما به محض ورود به ورودی حرم هر دو چرخ ویلچر مبارکه شکستند و به هر نحوی که بود زیارت کردیم و به محل اقامتمان رفتیم؛ طی مسیر برگشت راننده تاکسی کمی با پیچ های ویلچر ور رفت و در نهایت آن را به طور موقت تعمیر کرد.

وی ادامه داد: پس از آن شب یک بار دیگر مبارکه از من خواست که هر طور که شده او را به زیارت امام رضا (ع) ببریم؛ درست در شب اربعین حسینی! اما اینبار دیگر با اشاره حرفش را نگفت؛ به یک باره مبارکه قدرت تکلمش را به دست آورده بود البته صدایش خیلی بلند نبود اما حالا راحت‌تر می‌توانست با ما حرف بزند.

پدر مبارکه گفت: شب اربعین به همراه همسر و پسرم، مبارکه را به زیارت امام رضا (ع) بردیم و به خاطر مسئله ویروس کرونا پسر کوچکمان کنار من ماند و به قسمتی خلوت از صحن انقلاب رفتیم و مبارکه هم به همراه مادرش به برای زیارت از ما جدا شدند.

وی ادامه داد: چند ساعت گذشت اما خبری از مبارکه و همسرم نشد؛ کمی نگرانی به سراغم آمد چرا که همسرم موبایلش را همراه خود نبرده بود و من نگران او و دخترمان بودم و نمی‌دانستم در این ازدحام جمعیت چگونه باید آنها را پیدا کنم که ناگهان یک شماره تلفن ناشناس که پیش شماره‌اش مربوط به مشهد بود با من تماس گرفت و پرسید: شما پدر مبارکه ملک‌زاده هستید؟ دلشوره‌ام بیشتر شد! پرسیدم چه اتفاقی افتاده؟ مردی که پشت خط بود با صدای آرام و مطمئن پاسخ داد: نگران نباشید، خیر است! فقط هر جای صحن که هستید همان‌جا بمانید تا دوباره با شما تماس بگیریم.

 

مبارکه روی هر دو پای خود ایستاده بود

ملک‌زاده گفت: همانجا حدس‌هایی زدم اما مطمئن نبودم؛ دلشوره امانم را بریده بود، با همان شماره تماس گرفتم و از او خواستم که برایم توضیح دهد چه اتفاقی برای همسر و دخترم افتاده؛ او با همان لحن آرام گفت خیر است، نگران باشید؛ به زودی خبر خوشی به شما می‌دهیم، فقط شما جایی نروید تا با شما تماس بگیریم و باز هم تلفن قطع شد؛ طولی نکشید که تلفن دوباره زنگ خورد. این بار همسرم بود؛ شادی را میتوانستم در صدایش احساس کنم او از پشت تلفن ماجرا را برایم تعریف کرد؛ هنگامی که از ما جدا شده بودند همسرم مبارکه را کنار پنجره فولاد گذاشته و خود مشغول زیارت شده بود و هنگام برگشتن دخترمان را در حالتی دیده بود که روی هر دو پای خود ایستاده و راه می‌رود. 

وی بیان کرد: شنیدن خبر برایم باور کردنی نبود و به شدت شوکه شده بودم؛ حال غریبی داشتم، مدام خدا را به شکرانه‌ی این معجزه‌ی بزرگ شکر می‌کردم؛ مبارکه که تا قبل از این برای نفس کشیدن هم به دستگاه‌های پزشکی محتاج بود حالا در شب اربعین کنار پنجره فولاد امام رضا (ع) شفا گرفته بود و حالا می‌توانست بی‌نیاز از ویلچر راه برود.

مدارک پزشکی را جهت ادعایمان تحویل دادیم

ملک‌زاده ادامه داد: بعد از قطع تماس فورا خودم را به مبارکه و همسرم رساندم و به دفتر ثبت وقایع و معجزات حرم رفتیم و ماجرای شفا گرفتن مبارکه را به طور کامل برایشان توضیح دادیم؛ چند روز بعد پزشکان مبارکه را معاینه کردند و مدارک پزشکی مبارکه را جهت تایید ادعایمان بررسی کردند البته این مدارک در ابتدا همراهمان نبود اما از اقوام خواستیم تا این مدارک را از ایلام به وسیله تلفن همراه برایمان ارسال کنند تا به پزشکان نشان بدهیم.

وی گفت: بعد از آن ماجرا مبارکه بدون مصرف هیچ دارویی زندگی عادی خود را دارد و به لطف خدا هیچ مشکلی ندارد؛ ما چند بار سعی کردیم که برای تقویت قوای جسمانی به او ویتامین یا مکمل غذایی بدهیم اما مبارکه دیگر حاضر به خوردن هیچ دارویی نیست؛ او می‌گوید امام رضا (ع) من را شفا داده و دیگر نیازی به این داروها ندارم.

دیدن خورشیدی با عظمت 

پدر مبارکه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر این که «مبارکه در رابطه با آن ماجرا چه می‌گوید؟» گفت: چند بار از مبارکه راجع به لحظه‌ی وقوع معجزه پرسیده‌ایم؛ او می‌گوید لحظه‌ای که از جایش بلند شده خورشیدی بزرگ را دیده که به او نزدیک می‌شده و به خاطر نزدیک شدن این نور با عظمت احساس کرده که باید از جایش بلند شود.

وی افزود: مبارکه می‌گوید آن خورشید بزرگ امام رضا(ع) بوده و حتی همان روزها یک نقاشی از آن خورشید برایمان کشید که در همان روزها یکی از پزشکان در مشهد آن نقاشی را به عنوان تبرک نزد خود نگه داشت. 

پدر مبارکه ادامه داد: تا قبل از این ماجرا مبارکه فقط من و مادرش را می‌شناخت اما اکنون اکثر اقوام که به خانه‌ی ما می‌آیند را می‌شناسد و اسم آنها را می‌داند؛ همچنین مشکل حرکت و تکلم مبارکه هم برطرف شده و حالا او می‌تواند راه برود و به آرامی صحبت کند.

در پایان از آقای ملک زاده در رابطه با خواسته‌هایش پرسیدیم که او گفت: از خداوند متعال سلامتی آقا امام زمان(عج) و تعجیل در ظهورش و همچنین شفای عاجل همه‌ی بیماران را خواستارم و امیدواریم که هر چه زودتر سایه شوم ویروس کرونا از روی جهان برداشته شود؛ همین که دخترم شفا پیدا کرده برایم کافی است و خواسته دیگری ندارم اما شب گذشته بعد از نماز مبارکه به من گفت که دوست دارد که در شب میلاد رسول اکرم (ص) به حرم امام رضا (ع) برود او به شدت دلتنگ حرم امام رضا (ع) است و می‌گوید هر طوری که شده باید شب میلاد رسول اکرم (ص) من را به حرم امام رضا (ع) برسانید.

بهبودی پس از زیارت پرچم امام رضا (ع) 

صابری، روابط عمومی آستان قدس رضوی ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: مبارکه ملک زاده یک دختربچه ایلامی است که به گفته خانواده‌اش از حدود 5 سالگی به دلیل تشنج دچار مشکلاتی شده و به کما رفته بود.

وی ادامه داد: مشکلات مبارکه تا دهه کرامت سال 1400 ادامه داشت و خانواده ملک زاده در روزی که خادمین حرم امام رضا (ع) پرچم متبرک رضوی را به مصلی ایلام آورده بودند با هماهنگی خادمین این دختر بچه پرچم را زیارت کرده و بعد از چند روز حال او شروع به بهبود کرده بود.

روابط عمومی آستان قدس در ایلام بیان کرد: پس از این ماجرا و چند شب قبل از اربعین دختربچه‌ از خانواده‌اش درخواست کرده بود که او را به کربلا یا مشهد ببرند که به دلیل بیماری دختر بچه و شرایط خاص کرونایی تصمیم می‌گیرند او را به مشهد ببرند.

صابری ادامه داد: شب اربعین هنگامی که خانواده ملک‌زاده دخترشان مبارکه را به کنار پنجره فولاد امام رضا (ع)  برده بودند مبارکه از روی ولیچر برخاسته و شروع به راه رفتن کرده بود که در همان زمان نیز زائران حاضر در کنار پنجره فولاد اقدام به ضبط ویدئو از این معجزه کرده بودند که این ویدئو‌ها به طور گسترده‌ای ای در فضای مجازی بازتاب داشت.

روابط عمومی آستان قدس رضوی در ایلام گفت: در حال حاضر حال عمومی این دختر بچه خوب است و بدون استفاده از هر نوع دستگاهی به زندگی عادی خود برگشته‌ و خانواده‌ی او نیز اکنون تمام وسایل و تجهیزات مراقبتی و درمانی که برای او خریداری کرده بودند را به خیریه اهدا کرده‌اند.

گفتنی است؛ عباس فرازی‌نیا یکی از اعضای کمیسیون شفایافتگان حرم مطهر رضوی در این خصوص گفته است که اثبات شفایافتگی منوط به تأیید کمیسیون شفایافتگان حرم مطهر رضوی بوده؛ در موارد ادعای شفایافتگی، مدارک پزشکی بیمار تحویل داده شده و تحقیقات میدانی در این خصوص توسط کمیسیون انجام می‌گیرد تا مورد تأیید واقع شود؛ کمیسیون متشکل از 2 پزشک متخصص و روحانی معتمد تولیت آستان قدس رضوی به علاوه قاضی معتمد و سه نفر از خدام حرم مطهر رضوی است و اعلام نظر آن‌ها بیش از یک ماه زمان می‌برد.

انتهای پیام




تاریخ : چهارشنبه 100/8/5 | 7:27 صبح | نویسنده : مرتضی | نظر


  • paper | خرید لینک | اخبار
  • خرید Reports | مقاله سورس باز نیو